ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

 

     ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ     

Συντηρήσεις μηχανημάτων Κλιματισμού, Θέρμανσης και εξαερισμού

 


Επιλέξτε μας γιατί:

 

 Μπορούμε να κάνουμε τα μηχανήματα σας να λειτουργούν καλύτερα, οικονομικότερα και ασφαλέστερα!

 Δυνατότητα επιλογής εντατικής συντήρησης με εξειδικευμένο εξοπλισμό και ειδικά χημικά καθαριστικά υγρά κατά των ιών, που προσφέρει βαθύ καθαρισμό και απολύμανση της συσκευής σας από ιούς και άλλα παθογόνα στοιχεία.

 Συντηρούμε όλα τα οικιακά μηχανήματα κλιματισμού.

 Δωρεάν μελέτη εξοπλισμού και προσφορά συντήρησης των μηχανημάτων σας.

 Χαμηλό κόστος στις τακτικές συντηρήσεις στους επαγγελματικούς χώρους.

 Άμεση απόκριση για την επίλυση προβλημάτων στα επαγγελματικά μηχανήματα.

 Δωρεάν επισκέψεις και εργασία για αποκατάσταση βλαβών και άλλες παροχές στα μηχανήματα κλιματισμού των επαγγελματικών σας χώρων.

 Χορηγούμε υπεύθυνη δήλωση καλής εκτέλεσης εργασιών ( Π.Δ. 1/8-1-2013 ) η οποία είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με την πρόσφατη ισχύουσα ευρωπαική και ελληνική νομοθεσία, για κατόχους επαγγελματικών και κεντρικών μηχανημάτων κλιματισμού και ψύξης.

 Χορηγούμε βεβαίωση για τον έλεγχο των ψυκτικών διαρροών, σύμφωνα πάντα με τις πρόσφατες ισχύουσες ευρωπαϊκές διατάξεις, σε μεγάλες ψυκτικές εγκαταστάσεις και μηχανήματα, όπου απαιτείται.

 Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον σχολαστικό χημικό – αντιβακτηριακό καθαρισμό των κλιματιστικών σας μονάδων, έτσι ώστε να ζούμε και να εργαζόμαστε σε ένα ποιοτικό περιβάλλον.

 Ρυθμίζουμε και παραδίδουμε τα μηχανήματα κλιματισμού σας άριστα συντηρημένα για οικονομική, αποδοτική και απρόσκοπτη λειτουργία.

 Η εταιρεία πραγματοποιεί ολοκληρωμένες τακτικές εργασίες συντήρησης σε μηχανήματα κλιματισμού επαγγελματικής ψύξης και εξαερισμού όλων των τύπων, με υλικά πιστοποιημένα, πάντα φιλικά προς το περιβάλλον και πάντα με έμπειρο προσωπικό πτυχιούχους ψυκτικούς με άδεια εργασίας.

 Συντηρούμε και επισκευάζουμε βλάβες σε κεντρικές και επαγγελματικές μονάδες κλιματισμού : Vrv, water chillers ( ψύκτες ), κεντρικές κλιματιστικές μονάδες (κκμ), package, κασσέτες, καναλάτες μονάδες αεραγωγών, ντουλάπες, split units σε καταστήματα, εστιατόρια, ξενοδοχεία, τράπεζες, νοσοκομεία, υπηρεσίες.

 Χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά και υλικά και συνεργαζόμαστε με τις επίσημες αντιπροσωπείες.


Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε !

Επικοινωνείστε μαζι μας!